Du skal bruge:
Dej
100 g mørk chokolade 64%
100 g smør
50 g sukker
40 g hvedemel
100 g pasteuriserede æggeblommer
50 g pasteuriserede æggehvider
Flormelis til drys
Desuden
Bagespray eller smagsneutral olie til at smøre formene med
Sådan gør du:
Chokoladen finthakkes og smeltes med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun netop smelte og ikke blive for varmt. Melet sigtes ned i chokolade blandingen, rør godt. Tilsæt ægge blommer & hvider & rør godt.
4 stk. muffins forme ca. 6 cm i diameter og ca. 4 cm høje smøres grundigt med neutral olie. Dejen fyldes i de smurte forme. De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages – bag dem endelig først, lige inden de skal serveres – absolut nybagte og stadig lune.
Bages ved 200 grader i 9 – 11 minutter.
Bemærk af fondanternes midte skal være ubagt!!. Afkøles let inden de befries for form og bagepapir
Skriv et svar