Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

(4 pers)

Du skal bruge:

1,2 kg kartofler (melet kartoffel)

8-10  langlænger pølser (det er de bedste – Lidl´s er faktisk også gode, og halvt så dyre)

1 stort løg (eller 2 mellem)

1 fed hvidløg

1 porre eller 1 bundt forårsløg

2dl mælk (evt også en sjat fløde eller creme fraiche)

1 dåse konc. tomatpuré

2 tsk paprika

2 spsk eddike

salt og peber

lidt olie eller margarine til stegning

Evt. klippet purløg til toppng

 

Sådan gør du

Skræl kartofler og skær den i mindre stykker, og kog i ca 10 min

skær løg og hvidløg i små tern, og svits i olie eller margarine på middel varme (de må ikke branke)

pølser som er skåret i 1 cm skiver, kommes op til løgene sammen med paprika salt og peber, svits med 3-4 min

når kartoflerne er næsten møre, kommer du dem op til pølserne sammen med noget af kartoffelvandet

Skær porre eller forårsløg i tynde ringe og kom i gryden, og kom eddike i, rør godt rundt

Tilsæt mælk og tomatpuré, rør rundt og lad det simre SVAGT (skru ned på 2-3) i 15 min

Smag til med salt og peber

Evt. jævn en anelse, men kartoflerne plejer at jævne helt automatisk

Server med klippet purløg på toppen…Velbekomme 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.