Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

(4 pers)

Du skal bruge:

1,2 kg kartofler (melet kartoffel)

8-10  langlænger pølser (det er de bedste – Lidl´s er faktisk også gode, og halvt så dyre)

1 stort løg (eller 2 mellem)

1 fed hvidløg

1 porre eller 1 bundt forårsløg

1dl mælk (evt også en sjat fløde eller creme fraiche)

1 dåse konc. tomatpuré (140 g)

2 tsk paprika

2 spsk eddike

salt og peber

1 svineboullion terning

lidt olie eller margarine til stegning

Evt. klippet purløg til toppng

Sådan gør du

Skræl kartofler og skær den i mindre stykker, og kog i ca 5 min

skær løg og hvidløg i små tern, og svits i olie eller margarine på middel varme (de må ikke branke, bare til de er klare)

pølser som er skåret i 1 cm skiver, kommes op til løgene sammen med paprika salt og peber, svits med 3-4 min.

Tilsæt 1 svinebouillon terning, tomatpurè, eddike og porre/forårsløg i små strimler.

Når kartoflerne har kogt 5 min, kommer du dem op til pølserne sammen med noget af kartoffel vandet, (så det hele lige er dækket)

Tilsæt mælk og rør rundt og lad det simre SVAGT (skru ned på 2-3) i 15 min

Smag til med salt og peber

Evt. jævn en anelse, men kartoflerne plejer at jævne helt automatisk

Server med klippet purløg på toppen…Velbekomme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *