Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Laksekødet

Denne ret er total lækker, og stor succes hjemme hos os. Den er tyvstjålet fra Henriks madblog 🙂

Den er beregnet til 4 pes.

 

Du skal bruge:

  • En lakseside på 700 gram (den fra Thorfisk er ofte på tilbud i Netto og lignende stedet til under en hund).
  • Forskellige grøntsager (forklaring følger)
  • 1½ dl. olivenolie
  • 1 dl soya
  • 75 gram revet ingefær
  • 3 store fed hvidløg, pressede eller hakkede

Sådan gør du:

Kom sølvpapir i et fad og sørg for at stykket er dobbelt så langt som fadet, idet du også skal bruge det til at tildække med.

Laksesiden er nu klar til de gode ting

Kom nu grøntsager i tern oven på laksesiden efter smag. Vi varierer en del og brugte følgende denne gang:

  • 1 mellemstor gulerod
  • 1 squash
  • 1 mellem rødløg
  • 1 stængel blegselleri
  • 2 forårsløg

Grøntsagerne er kommet på

Lav nu en blanding bestående af ingefær, hvidløg, olie og soya. Du skal ikke tage dig af at olien og soyaen ikke vil blandes

Olie, soya, hvidløg og ingefær

Rør kraftigt rundt i blandingen og hæld straks ud over laks og grøntsager.

Klar til ovnen

Kom nu det overskydende sølvpapir henover så det hele er dækket til.

Stil fadet i en 180 grader varm ovn (varmluft) i 35-40 minutter og server med det samme.

Voila !  Nemt, ikke ?

Tilbehøret kan være hvad som helst – f.eks. en salat med quinoa, fetaost og en mild sennepdressing.

 

God fornøjelse  😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.