(3 pers.)
Du skal bruge:
1 pose helbladet, frosset spinat 400 g
1 afpudset svinemørbrad på 400-500 g
Salt og peber
15 g smør
1 fed presset
hvidløg
½ dl cremefraiche 18%
Revet muskatnød
2 æg
1 dl fløde
50 g revet ost
Tilbehør
Små, nye kartofler eller brød
Sådan gør du:
Tø spinaten op og tryk den fri for væde.
Skær mørbraden i 1½ cm tykke skiver og tryk dem lidt flade. Giv skiverne salt og peber og brun dem hurtigt på panden i smør.
Læg spinaten i en gryde sammen med hvidløg og cremefraiche og varm det op. Tag gryden af varmen og smag til med salt, peber og muskat. Læg spinaten i bunden af et ildfast fad med mørbradskiverne oven på. Pisk æg og fløde sammen og hæld det over.
Sæt fadet i ovnen på midterrillen ved 200°, til æggemassen er gylden.
Server med små kartofler eller brød og salat.
Tip: 500 g frisk spinat svarer til ca. 400 g frosset.
(denne opskrift har jeg fundet i Familie Journalen, og smager super godt)
Skriv et svar