Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Farsbrød med oksefars i butterdej

Ingredienser farsbrød:

500 gr. oksefars

150- 200 g friske  champignon

1 stort løg (eller 2 mellemstore)

1 bundt forårsløg

2-3 fed hvidløg (eller mere)

10 oliven (kan undlades)

3 æg (det ene til pensling)

3 spsk ketchup

1,5 tsk salt

Peber

1/2 tsk merian eller rosmarin (eller andet krydderi, efter fri fantasi)

2 spsk mel

1 stor pakke butterdej

 

Fremgangsmåde farsbrød: 

Hak hvidløg, løg, champignon og oliven.

Slå 2 æg ud i en skål (gem det 3. til pensling), bland æg med de hakkede grøntsager, mel, ketchup og krydderier. Rør det godt sammen. Kom farsen i og rør godt igennem.

Rul butterdejen ud og læg farsblandingen midt på pladen i et langt ”brød”. Fold dejen omkring brødet og og læg det på en plade eller fad med bagepair. Læg farsen med samlingen nedad.

Pensl butterdejen med æg.

190 grader i ca. 1 time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.