Lakridsmandler med hvid chokolade og citron.
40 – 50 mandler (50 mandler = ca 60 g)
100 gr god, hvid chokolade
reven skal i 1 økologisk citron
lakridspulver
Læg mandlerne på en bageplade og rist dem let ved 200 gr i 5-8 minutter (jeg gav dem 6 min. Og det var perfekt), til de begynder at tage farve og dufte. Lad mandlerne køle af.
Imens smeltes chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter. Når chokoladen er smeltet blandes citronskallen i og mandlerne dyppes i chokoladen og lægges til tørre på et stykke bagepapir.
Drys de halvtørre eller heltørre mandler med lakridspulver og vend dem rundt, så pulveret hænger ved. Opbevar mandlerne i en lufttæt beholder, hvis de når så langt.
– See more at: http://www.madenimitliv.dk/2013/11/lakridsmandler-med-hvid-chokolade-og-citron.html#sthash.Jg6VIOhb.dpuf
Skriv et svar