Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Du skal bruge:

Baileyskugler.

ca. 400 gr marcipan

3-4 cl baileys

mørk chokolade til overtræk

Sådan gør du:

Ælt marcipanen igennem og tilsæt baileys lidt efter lidt. Mærk efter hvornår marcipanen ikke kan trække mere væde, måske skal alt baileys’en ikke bruges – marcipanen må ikke blive så våd, at der ikke kan formes kugler.

Form marcipanmassen til kugler på størrelse med en marmorkugle. Varm chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter og overtræk kuglerne. Lad dem størkne på bagepapir og pynt evt med en stribe hvid chokolade, inden de pakkes i en lufttæt beholder.

Note. Hvis man ønsker at pynte kuglerne med hvid chokolade er det vigtigt, at de er helt stivnede inden der sprøjtes med chokolade, ellers flyder det sammen.

– See more at: http://www.madenimitliv.dk/2012/12/julekonfekt-baileyskugler.html#sthash.Yz7EsPry.dpuf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.