Du skal bruge:
Baileyskugler.
ca. 400 gr marcipan
3-4 cl baileys
mørk chokolade til overtræk
Sådan gør du:
Ælt marcipanen igennem og tilsæt baileys lidt efter lidt. Mærk efter hvornår marcipanen ikke kan trække mere væde, måske skal alt baileys’en ikke bruges – marcipanen må ikke blive så våd, at der ikke kan formes kugler.
Form marcipanmassen til kugler på størrelse med en marmorkugle. Varm chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter og overtræk kuglerne. Lad dem størkne på bagepapir og pynt evt med en stribe hvid chokolade, inden de pakkes i en lufttæt beholder.
Note. Hvis man ønsker at pynte kuglerne med hvid chokolade er det vigtigt, at de er helt stivnede inden der sprøjtes med chokolade, ellers flyder det sammen.
– See more at: http://www.madenimitliv.dk/2012/12/julekonfekt-baileyskugler.html#sthash.Yz7EsPry.dpuf
Skriv et svar