Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Du skal bruge:

  • 200 g god mørk chokolade 70%
  • 200 g smør
  • 200 g sukker
  • 4 æg
  • 1 spsk mel

Sådan gør du:

Smelt smørret halvt i en gryde ved lav varme.

Hak chokoladen.

Tilsæt den hakkede chokolade til smørret.

Lad det smelte helt, ved så lav temperatur som muligt.

Kom sukkeret i og rør rundt. Du behøver ikke røre kornene ud.

Tilsæt æggene, og rør dem rundt.

Tilsæt melet og rør det rundt så der ikke er klumper.

Hæld op i 20 cm – 24 cm ringform, smurt  eller med bagepapir i bunden.

Bages 25 minutter ved 180 grader, varmluft.

Har godt af at stå til dagen efter.

Server et lille stk til en god vanilleis

Noter

Det er vigtig at bruge en god chokolade, da det er den der bestemmer kagens kvalitet.

Kom evt. revet skal af 1 appelsin i dejen.

Du kan bruge maizena i stedet for mel.

Den skal være tung og tæt, så der skal ikke piskes luft ind i den.

Opskriften er fra Anne au´chokolat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.