Mums… De her er gode som snack/starter, til en øl eller et glas vin, eller som tilbehør til brunch
Du skal bruge
- 2½ dl mælk
- 60 g smør
- ½ tsk. salt
- 125 g mel
- 3 store æg
- 125 g finthakket bacon (brug en foodprocessor)
- 100 g cheddar, fintrevet
Sådan gør du:
Bring mælk i kog med smør og salt. Hæld melet i på én gang og rør kraftigt, til du har en glat dejklump. Kom den i en skål, lad den afkøle et par minutter og rør lidt efter lidt de sammenpiskede æg i dejen.
Rør bacon og ost i den faste, blanke dej og sæt med 2 teskeer små toppe på bagepapir på pladen. Størrelsen skal være som små valnødder.
Bag dem i den 200 grader varme ovn i ca. 25 min. – uden at åbne ovnlågen. Baconbakkelserne skal serveres lune, men kan også fryses og opvarmes senere.
Skriv et svar