Du skal bruge:
½ dl havregryn (45 g)
½ dl Chiafrø
1 dl sesamfrø (65 g)
1 dl hørfrø ()
1 dl solsikkekerner (60 g)
1 dl græskarkerner
3,5 fl hvedemel eller rugmel (200 g)
1 tak bagepulver
2,5 tsk flage salt (Maldon)
2 dl vand (188 g)
1,25 dl neutral olie
Sådan gør du:
Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen – ja, den skal være klostret.
Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig. Hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade og fjern øverste lag papir.
Gør det samme med den anden halvdel.
Skær dejen ud i firkanter (eller aflange.. som du synes) med en pizzaskærer, og læg bagepapiret med dejen på en bradeplade, og bag knækbrødene i ca 15 min. ved 200 grader
Skriv et svar