4 pers
Du skal bruge:
1 kg kyllinge bryst fillet
2 fed hvidløg (presset)
1 stort løg
3,5 spsk rød karry pasta
salt, peber og en anelse chili (eller mere, hvis du godt kan lidt det bider lidt)
1 spidskål
1 porre
½ pose edame bønner (eller sukker ærter)
2 rød peberfrugt
2 små broccoli
2 hønse boullion terninger
1 lime (revet skal + 2 spsk saft)
2 dåser kokosmælk (1 alm. og 1 light)
1 spsk kokosolie til stegning
Sådan gør du:
Start med at snitte alle grøntsagerne. Pluk broccoli i små buketter.
Skær kyllinge bryst filleterne i store grove tern, og svits det i en stor gryde i kokosolie., sammen med løg, presset hvidløg, rød karry pasta, salt, peber og chili. (Svits i ca 5-6 min)
Hæld kokosmælk på + fyld én af dåserne med vand.
Tilsæt boullion, revet lime skal og lime saft. Kog 2 min.
Tilsæt alle grøntsagerne, vend dem godt rundt, og kog yderligere 4 min.
Smag til… og server oven på blomkåls ris eller alm. ris.
Skriv et svar