Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

4 pers

Du skal bruge:

1 kg kyllinge bryst fillet

2 fed hvidløg  (presset)

1 stort løg

3,5 spsk rød karry pasta

salt, peber og en anelse chili (eller mere, hvis du godt kan lidt det bider lidt)

1 spidskål

1 porre

½ pose edame bønner (eller sukker ærter)

2 rød peberfrugt

2 små broccoli

2 hønse boullion terninger

1 lime (revet skal + 2 spsk saft)

2 dåser kokosmælk (1 alm. og 1 light)

1 spsk kokosolie til stegning

Sådan gør du:

Start med at snitte alle grøntsagerne. Pluk broccoli i små buketter.

Skær kyllinge bryst filleterne i store grove tern, og svits det i en stor gryde i kokosolie., sammen med løg, presset hvidløg, rød karry pasta, salt, peber og chili. (Svits i ca 5-6 min)

Hæld kokosmælk på + fyld én af dåserne med vand.

Tilsæt boullion, revet lime skal og lime saft. Kog 2 min.

Tilsæt alle grøntsagerne, vend dem godt rundt, og kog yderligere 4 min.

Smag til… og server oven på blomkåls ris eller alm. ris.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *