Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

(2 pers)

Du skal bruge:

250 g røget bacon

3 store løg i tern

6-700 g kartofler (nye kan ikke bruges)

2  dl mælk

50 g smør eller margarine

godt med salt og peber

(rødbeder)

Kartoffelmos:

Skræl kartoflerne , skær dem i 4 stykker, og kog dem helt møre i vand uden salt. (Lav drysset af bacon og løg, imens kartoflerne koger). Hæld kogevandet fra de møre kartofler og mos kartoflerne med en håndmikser (jeg bruger en kartoffelpresser).

Kom mælk, smør og salt og peber ved, og pisk med en håndmixer, så kartoffelmosen er let og luftig. Varm den igennem på mellem blus, rør forsigtig, så du ikke slår alt luften ud. Tilsæt evt lidt mere mælk, hvis den er for tyk

(pas på, den brænder hurtigt på)

Smag til med salt og peber.

Brændene kærlighed:

Kom bacontern i en varm pande, og rist dem godt på høj varme et par min. Skru ned på mellem varme og tilsæt løg (og evt lidt margarine) og rist videre til løgene begynder at få en gylden farve (de må ikke koge helt ud)

Spis rødbeder til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.