Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Du skal bruge:

2 kg Oksebov (brugte jeg)

2 skiver bacon

4 gulerødder

3  store løg

1 porre

1 skive selleri (eller hvad du har af grøntsager)

3 fed hvidløg

3 laurbærblade

2 kviste friske, eller ½ tsk tørret rosmarin

5 hele peberkorn

Salt (evt røget salt)

En godt okseboullion

1 hel øl (gerne hvede)

2 dl fløde

Sådan gør du:

Brun kødet i margarine på stærk varme på ALLE sider (det skal være meget brunt) drys med salt op peber efterhånden som du vender den. Brun tilsidst bacon let.

Læg kødet i en römertopf/stegeso sammen med bacon, grøntsager der er skåret i meget grove stk., okseboullion og krydderierne.

Tilsæt en øl og lidt vand, så det når til kanten (toppen) af stegen.

Sæt i KOLD ovn ved 145-150 grader og lad den stå og hygge sig i 5½ time.

(er stegen meget flad, eller ikke så stor) kan du nøjes med 4 timer.

Sauce:

Hæld ca ½ liter steg-væde i en gryde, kog op og tilsæt fløde, smag til med salt og peber.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *