Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

 

INGREDIENSER

2 æg
175 g. sukker
75 g. mel
5 g. vaniljesukker
5 g. bagepulver
25 g. kakao
65 g. mørk chokolade
100 g. blødt smør

FREMGANGSMÅDE

Ovnen skal varmes op til 175 grader. Gør en springform klar ved at smøre den med fedtstof.

Slå æggene ud i en skål eller røremaskine. Tilsæt alt undtagen hakket mørk chokolade og smør. Massen skal langsomt æltes sammen i røremaskinen, foodprocessor eller håndmikser. Når dejen er let flydende, skal chokoladen og smørret hældes i. Dette røres langsomt sammen. Den skal ikke røres for længe, kun så det er blandet godt sammen.

Dejen hældes nu ud i springformen og glat den jævnt, så den er plan øverst. Bunden skal bages i 35-40 min. Mærk efter om kagen er nok, bunden skal gerne give igen, når du trykker ned. Man kan også mærke med et grillspyd eller gaffel. Kagen er færdig når der ikke hænger dej ved.

Bunden bliver ca. 2-3 cm. høje. Brug den justerbare bagering til at udstikke bunden til kagen. Når bunden er kølet af, skal du sætte bageringen ned over og stramme den ind, selvfølgelig ikke så bunden knækker. Jeg vil anbefale at du nu sætter bageringen på fadet det skal serveres på, da det ellers kan blive svært.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *