Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

 

Denne portin er til en stor bradepande

Du skal bruge:

  • 250 gram smeltet smør
  • 425 gram sukker
  • 5 æg
  • 5-6 brune bananer
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 500 gram mel
  • 2 tsk. natron
  • ½ tsk. salt
  • 50 gram havregryn
  • 1½ dl. mælk eller tykmælk
  • 150-200 gram grofthakket chokolade

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
  2. Pisk æg, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps. Brug elpisker eller køkkenmaskine.
  3. Tilsæt (lunt) smeltet smør og mælk/tykmælk
  4. Bland mel med natron og tilsæt.
  5. Tilsæt havregryn
  6. Mos bananerne og hak chokoladen groft.
  7. Vend bananer og chokolade i dejen.
  8. Smør ovnens bradepande og tilsæt dejen heri.
  9. Bag banankagen 35-40 minutter ved 150 grader varmluft.
  10. Kig til kagen efter 30 minutter. Tjek med en stikkepind om kagen er færdigbagt.
  11. Kom evt. tyndt lag chokolade ovenpå
  12. Kagen kan fryse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *