Denne portin er til en stor bradepande
Du skal bruge:
- 250 gram smeltet smør
- 425 gram sukker
- 5 æg
- 5-6 brune bananer
- 2 spsk. vaniljesukker
- 500 gram mel
- 2 tsk. natron
- ½ tsk. salt
- 50 gram havregryn
- 1½ dl. mælk eller tykmælk
- 150-200 gram grofthakket chokolade
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
- Pisk æg, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps. Brug elpisker eller køkkenmaskine.
- Tilsæt (lunt) smeltet smør og mælk/tykmælk
- Bland mel med natron og tilsæt.
- Tilsæt havregryn
- Mos bananerne og hak chokoladen groft.
- Vend bananer og chokolade i dejen.
- Smør ovnens bradepande og tilsæt dejen heri.
- Bag banankagen 35-40 minutter ved 150 grader varmluft.
- Kig til kagen efter 30 minutter. Tjek med en stikkepind om kagen er færdigbagt.
- Kom evt. tyndt lag chokolade ovenpå
- Kagen kan fryse.
Skriv et svar