Denne Carbonara smager virkelig godt
(2 pers)
Du skal bruge:
300 g pasta (Jeg bruger bredbåndet frisk pasta)
1 stort løg
1 stort fed hvidløg (eller 2-3 små)
2 æg
3 dl madlavningsfløde
1 bundt forårsløg
250 g bacon i tern
250 g champignon i skiver
80 g friskrevet parmesan (jeg har altid en parmesan liggende i fryseren og river det jeg skal bruge, mens den er frosset, og kommes tilbage i fryseren igen)
1 dl hvidvin (ikke en sød én)
salt
godt med peber
Sådan gør du:
Svits bacon i en gryde. Tag det over på en tallerken, når det begynder at få en anelse skorpe. (må ikke blive sprød)
Sæt en gryde med vand over til pasta.
Skær løg og forårsløg i tern, og champignon i skiver.
Riv parmesanen (lad være med at bruge det færdigrevet fra en pose, det smager ikke godt)
Svits løg og presset hvidløg i samme gryde hvor du lige har svitset bacon. (tilsæt evt. en smule olie) Efter et par min tilsættes champignon og forårsløg. Når dette har svitset 1-2 min, tilsættes bacon og hvidvin. Det hele småsimrer ca. 5 min.
Kom nu pastaen i kogevandet (Husk frisk pasta skal kun koge 2 min) og lad det dryppe godt af i et dørslag.
Imens kommer du fløde, æg og parmesan i en skål… krydr med salt og godt med peber.
Kom fløde blandingen op i gryden. Lad det bare lige komme op og simre. DET MÅ IKKE KOGE… men bare lige slå et par bobler, så det tykner.
Kom den kogte pasta op i gryden, og server med det samme (du kan godt varme det op, men ikke koge)
Server godt brød til Velbekomme!!
Se kommentarer