Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print
Cremet Carbonara opskrift
Denne Carbonara smager virkelig godt

(2 pers)

Du skal bruge:

300 g pasta (Jeg bruger bredbåndet frisk pasta)

1 stort løg

1 stort fed hvidløg (eller 2-3 små)

2 æg

3 dl madlavningsfløde

1 bundt forårsløg

250 g bacon i tern

250 g champignon i skiver

80 g friskrevet parmesan (jeg har altid en parmesan liggende i fryseren og river det jeg skal bruge, mens den er frosset, og kommes tilbage i fryseren igen)

1 dl hvidvin (ikke en sød én)

salt

godt med peber

Sådan gør du:

Svits bacon i en gryde. Tag det over på en tallerken, når det begynder at få en anelse skorpe. (må ikke blive sprød)

Sæt en gryde med vand over til pasta.

Skær løg og  forårsløg i tern, og champignon i skiver.

Riv parmesanen (lad være med at bruge det færdigrevet fra en pose, det smager ikke godt)

Svits løg og presset hvidløg i samme gryde hvor du lige har svitset bacon.  (tilsæt evt. en smule olie) Efter et par min tilsættes champignon og forårsløg. Når dette har svitset 1-2 min, tilsættes bacon og hvidvin. Det hele småsimrer ca. 5 min.

Kom nu pastaen i kogevandet (Husk frisk pasta skal kun koge 2 min)  og lad det dryppe godt af i et dørslag.

Imens kommer du fløde, æg og parmesan i en skål… krydr med salt og godt med peber.

Kom fløde blandingen op i gryden. Lad det bare lige komme op og simre. DET MÅ IKKE KOGE… men bare lige slå et par bobler, så det tykner.

Kom den kogte pasta op i gryden, og server med det samme (du kan godt varme det op, men ikke koge)

Server godt brød til Velbekomme!!