3oo g skrællet Kartofler
300 g skællet Jordskokker
200 g skrællet løg
1 fed Hvidløg
½ bundt Forårsløg
2 Hønse boullion terning
8 dl Vand
¼ l Fløde
¼ tsk Revet Muskat nød
Salt og Peber
1 spsk Lime/Citron saft
Tilbehør: 200 g bacon i bitte små tern og Flutes
Alle grøntsager skæres i grove stykker, og svitses i en gryde i olie i ca 5-6 minutter (på lidt over middel varme) Tilsæt også salt og peber.
Tilsæt vand og boullion, og lad simre i 20 min.
Imens ristes bacon på en pande til det er helt sprødt.
Tilsæt fløde og revet muskat, og simre yderligere i 5 min.
Men en stavblender, blendes suppen grundigt, og smages til med salt og peber.
Server med ristet bacon på toppen samt flutes.
Server med ristet bacon på toppen samt flutes.
Se kommentarer