Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

 

3oo g           skrællet Kartofler

300 g           skællet Jordskokker

200 g           skrællet løg

1 fed              Hvidløg

½ bundt      Forårsløg

2                    Hønse boullion terning

8 dl                Vand

¼  l                Fløde

¼ tsk            Revet Muskat nød

Salt og Peber

1 spsk          Lime/Citron saft

Tilbehør:     200 g bacon i bitte små tern og Flutes

 

Alle grøntsager skæres i grove stykker, og svitses i en gryde i olie  i ca 5-6 minutter (på lidt over middel varme) Tilsæt også salt og peber.

 

Tilsæt vand og boullion, og lad simre i 20 min.

 

Imens ristes bacon på en pande til det er helt sprødt.

 

Tilsæt fløde og revet muskat, og simre yderligere i 5 min.

 

Men en stavblender, blendes suppen grundigt, og smages til med salt og peber.

 

Server med ristet bacon på toppen samt flutes.

 

 

Server med ristet bacon på toppen samt flutes.