Du skal bruge:
1 mellemstort blomkål
1 porre
1 lille jordskok
3 rosenkål
3 kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
1 dl fløde
50 g smør
1 grøntsags bouillon terning
1 hønse bouillon terning
1 L vand
Lidt salt og peber
Sådan gør du:
Skær alle grøntsager i små stykker (stokken på blomkål skal også med)
Skær løg og hvidløg i små tern og svits ved svag varme i smøret et par min.
Kom alle grøntsagerne, vand, salt, peber og bouillon i gryden, og kog i 15 min.
Blend det hele med en stavblender. Kom fløde i og kog op. Smag til med salt og peber
Du kan bruge nøjagtige de grøntsager du lige har i grøntsagsskuffen. De her havde jeg, og det smagte simpelthen himmelsk. Jeg ristede også en masse bacon tern og toppede med.
Vi spiste flutes til
Se kommentarer