Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Du skal bruge:

1 mellemstort blomkål

1 porre

1 lille jordskok

3 rosenkål

3 kartofler

1 løg

1 fed hvidløg

1 dl fløde

50 g smør

1 grøntsags bouillon terning

1 hønse bouillon terning

1 L vand

Lidt salt og peber

 

Sådan gør du:

 

Skær alle grøntsager i små stykker (stokken på blomkål skal også med)

Skær løg og hvidløg i små tern og svits ved svag varme i smøret et par min.

Kom alle grøntsagerne, vand, salt, peber og bouillon i gryden, og kog i 15 min.

Blend det hele med en stavblender. Kom fløde i og kog op. Smag til med salt og peber

 

Du kan bruge nøjagtige de grøntsager du lige har i grøntsagsskuffen. De her havde jeg, og det smagte simpelthen himmelsk. Jeg ristede også en masse bacon tern og toppede med.

Vi spiste flutes til