Du skal bruge:
1 kg Aspargeskartofler (kogte)
300g Cremefraiche (Jeg bruger 9 %)
100 g mayonaise
1 tsk sennep
¼ tsk karry
¼ tsk eddike
1 tomat (hakket i bitte små stykker)
4 cm agurk (hakket i bitte små stykker)
1 løg (hakket i bitte små stykker)
Salt (det du kan have mellem 2 fingre)
Peber (det dobbelte af salt)
Pynt : 1 bundt purløg, 1 tomat i små både, ca 8 tynde agurkskiver
Sådan gør du:
Kog kartofler med skræl. Pil dem, og lad dem køle af
Imens laves dressingen. Rør cremefraiche, mayonaise, sennep, karry, eddike, salt og peber sammen. Smag den godt til.
Hak tomat, agurk og løg meget fint, og rør det godt sammen i dressingen.
Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i dressingen.
Vend kartoflerne godt, men forsigtig rundt i dressingen.
Kartoffelsalaten kan lavet dagen før, eller om morgenen, til brug om aftenen. Den bliver bedst, hvis den får lov at trække nogle timer.
Lige før serveringen, vendes den lige rundt. Pynt med tomat/agurk/radiser og purløg der klippes.
Se kommentarer