Du skal bruge:
300 g. brun farin
2 dl. olie
4 æg (stuetempereret)
275 g. hvedemel
1,5 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 tsk natron
2 tsk stødt kanel
300 g. reven gulerod
Ostecreme:
200 g. flødeost naturel (jeg plejer at bruge philadelphia original – Ikke light)
120 g. smør
180 g. flormelis
2 tsk vanillesukker
Sådan gør du:
Farin og olie piskes sammen. Æggene piskes i, ét af gangen. Herefter blandes tør-ingredienserne og sigtes ned i æggeblandingen. Så kommes den revne gulerod i og det hele røres godt sammen. Kommes i formen og bages ved 185 grader i ca 40 min. Stik i den, måske er den færdig før, måske senere. Den skal jo gerne være svampet 🙂
(Til en stor bradepande laver jeg dobbelt portion)
Ostecremen laves således:
Det hele piskes sammen, med et piskeris, og kommes på kagen, når denne er kølet helt ned.
Velbekomme 🙂
Se kommentarer