Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

blog gulerodskage

Du skal bruge:

300 g. brun farin
2 dl. olie
4 æg
275 g. hvedemel
1,5 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 tsk natron
2 tsk stødt kanel
300 g. reven gulerod

Ostecreme:

200 g. flødeost naturel (jeg plejer at bruge philadelphia, men min søster har fortalt at der findes en variant i lidl der koster det halve)
120 g. smør
180 g. flormelis
2 tsk vanillesukker

Sådan gør du:

Farin og olie piskes sammen. Æggene piskes i, ét af gangen. Herefter blandes tør-ingredienserne og sigtes ned i æggeblandingen. Så kommes den revne gulerod i og det hele røres godt sammen. Kommes i formen og bages ved 185 grader i ca 40 min. Stik i den, måske er den færdig før, måske senere. Den skal jo gerne være svampet 🙂 

(Til en stor bradepande laver jeg dobbelt portion)

Ostecremen laves således:
Det hele piskes sammen, med et piskeris, og kommes på kagen, når denne er kølet helt ned.

Velbekomme 🙂

2 kommentarer til Lækker Gulerodskage

  • Lone Møller skriver:

    Hejsa… ja, det er den gulerodskage du fik i Aabenraa. Jeg er enig, den er total lækker.
    God fornøjelse med at bage den 🙂

  • Heidi Rask skriver:

    Det skulle efter pålidelig kilde være denne kage, vi spiste i går til dommerprøve. jeg kan kun sige: MUMS – den er god 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.