Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Opskriften er til 10 pers

2 flasker Hvidvin

1 l æblejuice

0,5 l hyldeblomstsaft (ikke koncentreret)

0,5 l portvin (bare den billigste)

I et tebrev eller gage, kommes:

4 stk hel kanel

5 stk stjerneanis

5 stk hele nelliker

1 knivspids kardemomme eller 1 kardemommekapsel

Pil en appelsin i både

Sådan gør du:

Hæld alle væsker i en gryde

Varm gryden med væskerne op (må IKKE koge) Og sluk igen

Put tebrev og appelsinbåde i og lad det trække 12 – 24 timer

Når gløggen skal bruges, fjernes tebrev og appelsen (hvis krydderierne ikke er i et tebrev, skal den sies gennem et klæde)

Varm gløggen op – HUSK, må ikke koge

Server mandelsplitter, tørret abrikos, tranebær, eller traditionel gløggmix til