Ingredienser:
400 g brune champignon skåret i skiver
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1½ dl hvidvin (ikke sød)
1 dl boullion (kylling)
2½ dl fløde 38%
1 tsk dijonsennep
salt og peber
evt en anelse kulør
Sådan gør du:
Svampene steget på en pande ved god høj varme til de har smidt alt væden, og er blevet gyldne og lækre. Tilsæt evt lidt olie.
Tilsæt løg og hvidløg og stev med til løgene er klare og tilsæt derefter hvidvin og dijonsennep. Krydr med salt og peber. kog vinen ind i 3-4 min
Hæld fløde og bouillonen ved, og kog saucen ind til den tykner en smule. Må ikke blive tyk
Smag saucen til med salt og peber, og juster farven med en smule kulør
TIP! Skær en mørbrad skiver. ca 2 cm i tykkelsen, og bank dem flade. Bland mel og paprika sammen
krydre bøffer med salt og peber og vend dem i melblandingen
steg mørbradbøfferne ved middelvarme til de er gyldne på begge sider (ca 3 min på hver side) og kom dem over i svampesaucen – det er en mega lækker ret
Se kommentarer