Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Du skal bruge

  • 2 æg
  • 2 dl sukker
  • 4 modne bananer
  • 1/2 dl smagsneutral olie
  • 4 dl hvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 dl minimælk
Tænd ovnen på 175°. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Mos bananerne groft og vend dem med olien i æggesnapsen. Bland de tørre ingredienser og vend dem skiftevis med mælken i dejen. 
Smør en springform eller beklæd den med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen midt i ovnen 45-50 min. eller til den består strikkepindstesten.
Pynt med RIGTIG chokolade overtræk, eller chokolade spåner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *