Du skal bruge:
4 Portebellosvampe, stokkene fjernes og hakkes.
1 fed hvidløg, finthakket
1 lille løg, hakket
2 kviste frisk Rosmarin, hakket
Salt og peber
3 skiver god tørsaltet bacon, skåret i små tern.
1 spsk. Olivenolie
Friskrevet parmesan (en lille skålfuld)
Sådan gør du:
Rens svampene og vrid stokken fri. Gem dem til fyldet. Hak løg, hvidløg og chili og svits det i olivenolie, tilsæt bacon i tern og hakket Rosmarin samt den hakkede svampestok og lad det stege til løgene er bløde og baconen har taget lidt farve. smag til med salt og peber.
Kom lidt revet parmesan i bunden af hver svamp og fordel fyldet ovenpå. Top med revet parmesanost. Sæt dem gerne på en rist eller lignende med en bradepande under, så saften kan løbe fra. steg dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 10 min.
Server straks.
Se kommentarer