Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

blog missisippi mudpie

Du  skal bruge:

250 g blødt smør
350 g sukker
4 æg
ca. 250 g mel
200 g smeltet chokolade
4-5 tsk kakaopulver
1-2 tsk vaniljesukker
100 g  pekannødder
et nip salt
et par håndfulde
marshmallows
Glasur:
250 g smør

200-225 g flormelis
3 spsk kakao
100 g smeltet chokolade
½-¾ dl piskefløde
50-75 g  pekannødder

Sådan gør du:

– Rør blødt smør, sukker og æg sammen i røremaskine eller med en håndmikser.

– Rør næsten alt melet i – lidt ad gangen. Hold evt. lidt igen for at justere konsistensen på den færdige dej.

– Kom smeltet chokolade, kakaopulver, vaniljesukker, pekannødder, grofthakkede og ristede på panden, og et nip salt i.

– Smør en springform med rigeligt smør og fyld dejen i. Bag kagen i 25-30 min. På 190°. Tag den endnu ikke helt færdige Mississippi mud pie ud af ovnen og dæk den med skiver af marshmallows.

– Sæt kagen i ovnen igen i ca. 10 min. eller til marshmallowsene er smeltede og gyldne.
De må ikke blive sorte.

Glasur/icing:
– Rør smør sammen med flormelis, kakao, smeltet chokolade og piskefløde. Rør grofthakkede pekannødder, der er ristet på

panden, i, når massen er jævn og lind. 

– Dæk toppen af kagen med icingen, når kagen er kølet helt af og taget ud af springformen, og server en lækker Mississippi mud pie for dine gæster.

Opskrift på Mississippi mud pie er fra Spise med Price, DR1.www.dr.dk  

MEGA lækker kage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.