Antal personer: 8
Du skal bruge:
Ingredienser
- 1 lille hvidkålshoved
- 4-6 gulerødder
Marinade
- 2 spsk. Honning dijonsennep
- 1 dl æblecidereddike
- 3 tsk sellerisalt
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. Stødt spidskommen
- friskkværnet peber
Coleslaw dressing
- 2 dl creme fraiche 18%
- 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
- salt og peber
- 2-3 tsk. sukker
Tilberedning
- Snit hvidkålen fint
- Riv gulerødderne på rivejernet
- Bland kål og gulerod sammen.
- Rør marinaden sammen og bland kål og gulerødder i – vi brugte en stor plastikpose
- Lad det trække i ca. 60 min. I køleskabet
- Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig
- Frahæld marinaden fra kålblandingen
- Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
Jeg er normalt ikke den store fan af Coleslaw, men denne opskrift fundet på grillguru.dk har den perfekte ballance mellem det syrlige og det søde, det sprøde og det cremede og fik fik store roser af gæsterne!
Se kommentarer