Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

blog gulerodsbrud

(10-12 stk)

Du skal bruge:

2,5 dl      Lunken vand

50 g        Gær

500 g     Hvedemel

0,5 tsk    Salt

65 g         Fronage frais

60 g        Sukker

200 g      Revet gulerod

100 g      Solsikkekerner

2 hele     Æg

Sådan gør du:

Riv Gulerødderne groft. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingedienser, og rør godt sammen med elpiskeren med dejkroge, eller i røremaskine.

Dejen er ret klistret og sej, så det kan ikke anbefales at håndælte den.

Dejen sættes som store klatter på bagepapir på ovnens plader, med to spiseskeér. De flyder en smule ud og hæver meget, så giv luft imellem klatterne.

Hæver 30 minutter et lunt sted.

Bages i forvarmet ovn ved 2000C  i 17-20 minutter.

Det gør ikke noget de hænger lidt sammen, det hedder jo brud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.