(10-12 stk)
Du skal bruge:
2,5 dl Lunken vand
50 g Gær
500 g Hvedemel
0,5 tsk Salt
65 g Fronage frais
60 g Sukker
200 g Revet gulerod
100 g Solsikkekerner
2 hele Æg
Sådan gør du:
Riv Gulerødderne groft. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingedienser, og rør godt sammen med elpiskeren med dejkroge, eller i røremaskine.
Dejen er ret klistret og sej, så det kan ikke anbefales at håndælte den.
Dejen sættes som store klatter på bagepapir på ovnens plader, med to spiseskeér. De flyder en smule ud og hæver meget, så giv luft imellem klatterne.
Hæver 30 minutter et lunt sted.
Bages i forvarmet ovn ved 2000C i 17-20 minutter.
Det gør ikke noget de hænger lidt sammen, det hedder jo brud.
Skriv et svar