Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Chilisuppechilisauce

(ca 6 pers hvis det er til forret, ellers 4 pers)

Du skal bruge:

2 stk  Rød peber (små tern)

2 store  Løg (små tern)

2 fed hvidløg  (fint hakket eller presset)

100 g   Margarine

1,5 spsk  Mel

2 stk  Grøntsagsboullion

Krydr med salt peber 

Chilisauce (KRAFT)  (Jeg bruger ca. 1  flaske, Den må godt bide en  smule)

1 liter  suppefond, af okseben – eller vand og ekstra boullion

1/4  liter Fløde

Ca. 300 g   store Rejer 

 

Sådan gør du:

Løg, hvidløg og peber i tern, svitses  i margarine på ganske svag varme, til løgene er klare (ca 10 min)

Tilsæt salt og peber og mel.

Skru op på fuld blus, og tilsæt suppefond/vand, chilisauce og boullion. 

Kog op, og lad det simre i 10 ved svag varme 10 min

Kom fløde i, kog op, og smag til med salt. (Pas på, boullion terning er salte) 

Smag til med salt og peber, og evt chili, men pas på… kom ganske lidt i af gangen, den må ikke være for stærk, kun prikke på tungen. 

Portions anret… Hæld suppen op (ikke for meget i tallerkenen) og kom en stor skefuld store rejer i midten af tallerknen.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.