(ca 6 pers hvis det er til forret, ellers 4 pers)
Du skal bruge:
2 stk Rød peber (små tern)
2 store Løg (små tern)
2 fed hvidløg (fint hakket eller presset)
100 g Margarine
1,5 spsk Mel
2 stk Grøntsagsboullion
Krydr med salt peber
Chilisauce (KRAFT) (Jeg bruger ca. 1 flaske, Den må godt bide en smule)
1 liter suppefond, af okseben – eller vand og ekstra boullion
1/4 liter Fløde
Ca. 300 g store Rejer
Sådan gør du:
Løg, hvidløg og peber i tern, svitses i margarine på ganske svag varme, til løgene er klare (ca 10 min)
Tilsæt salt og peber og mel.
Skru op på fuld blus, og tilsæt suppefond/vand, chilisauce og boullion.
Kog op, og lad det simre i 10 ved svag varme 10 min
Kom fløde i, kog op, og smag til med salt. (Pas på, boullion terning er salte)
Smag til med salt og peber, og evt chili, men pas på… kom ganske lidt i af gangen, den må ikke være for stærk, kun prikke på tungen.
Portions anret… Hæld suppen op (ikke for meget i tallerkenen) og kom en stor skefuld store rejer i midten af tallerknen.
Skriv et svar