Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

blog tomatsuppe

(ca. 4 pers)

Du skal bruge:

Et stk Bacon (7-800 g)

2      store løg

1     Kyllinge boullion

1     Grøntsags boullion

2 dåser  Tomatpuré (smag til… måske mere, måske mindre, alt efter hvad det er for et mærke)

(0,5 l vand kommes evt i  til sidst når baon er kogt)

Ca. en halv pose suppe nudler

 

Sådan gør du

kog bacon sammen med løg det er pillet og skåret halv over i ca. en time. (Bacon skal være dækket i vand)

Tag kødet op i en dyb tallerken.

Fisk løgene op, hæld i et lille si, og pres vandet fra (med en grydeske) Smid løg væk.

Kom evt lidt ekstra vand ved.

Tilsæt boullion, og tomatpuré.

Kog op, og smag til med evt mere puré og peber. måske en anelse salt, alt efter hvor salte bacon har været. (husk boullion indeholder også meget salt. 

Skær ALT fedtet fra bacon stykket, og skær kødet i ganske små tern, og kom op i suppen (evt væske fra kødet kommes også  op i gryden igen, der er masser af saft og kraft i det) 

Kog nudlerne efter posens anvisning

Hæld suppen op i en tallerken eller skål, kom nudler i, og værsgo´ og spis

Server lækker flutés til.   😉 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.