(ca. 4 pers)
Du skal bruge:
Et stk Bacon (7-800 g)
2 store løg
1 Kyllinge boullion
1 Grøntsags boullion
2 dåser Tomatpuré (smag til… måske mere, måske mindre, alt efter hvad det er for et mærke)
(0,5 l vand kommes evt i til sidst når baon er kogt)
Ca. en halv pose suppe nudler
Sådan gør du
kog bacon sammen med løg det er pillet og skåret halv over i ca. en time. (Bacon skal være dækket i vand)
Tag kødet op i en dyb tallerken.
Fisk løgene op, hæld i et lille si, og pres vandet fra (med en grydeske) Smid løg væk.
Kom evt lidt ekstra vand ved.
Tilsæt boullion, og tomatpuré.
Kog op, og smag til med evt mere puré og peber. måske en anelse salt, alt efter hvor salte bacon har været. (husk boullion indeholder også meget salt.
Skær ALT fedtet fra bacon stykket, og skær kødet i ganske små tern, og kom op i suppen (evt væske fra kødet kommes også op i gryden igen, der er masser af saft og kraft i det)
Kog nudlerne efter posens anvisning
Hæld suppen op i en tallerken eller skål, kom nudler i, og værsgo´ og spis
Server lækker flutés til. 😉
Skriv et svar