Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

tarteletter

(giver 12 stk tarteletter) 

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. kyllingebryst,u/skind
1 stk. bouillon, hønse, tør
2 spk. smør (saltet)
3 spk. mel, hvede
2 ds. asparges, snitter
2,5 dl fløde
1 bdt. persille
½ stk. agurk
6 stk. tomat (rå)
1 ps. tarteletter, luksus 12 stk.

 

Sådan gør du:

Kom kyllinge brysterne i en gryde med vand og bouillonterning.
Lad detkoge i 15 minutter.
Lad dem trække i 10 minutter i vandet.
Smelt smøret i en gryde og tilsæt melet.
Kom aspargesvandet i og lad det koge op under piskning.
Tilsæt  lidt af kogevandet som brysterne er kogt i, indtil det bliver en TYK sovs
Tilsæt fløde og kog op, under omrøring, ellers brænder det på i bunden
Tag brysterne op og snit dem i tern og kom dem i sovsen.
Tilsæt aspargesene, varm godt igennem og smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen ganske kort ved 200°.
Snit agurken i tynde skiver og tomaterne i både.
Hak persillen meget fint.
Anret tarteletterne på et fad og læg tomatbåde rundt om.
Kom fyldet i tarteletterne og drys med persille og sæt agurke-rytter på øverst.
Server straks.

Bemærkninger:

Hvis det er til aftensmad beregn 4 pr. person.
 
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.