Du skal bruge:
2 pakker pastella frisk pasta
½ liter fløde
250 g. champignon skåret i halve skiver
1 grøn peber skåret i små tern
1 pakke bacon i tern
250 g. kyllinge inderfilet skåret i små stykker
1 pakke cocktailpølser
1 rødløg skåret i halve ringe
Lidt fedtstof
Sådan gør du:
– Baconen svitses i en en gryde, ikke så den bliver sprød, men så den bliver fast og lidt af fedtet er smeltet.
– Lidt fedtstof tilsættes og kyllingen hældes i. Svits til kyllingen er hvid på alle sider, og tilsæt løg og champignon. Lad det svitse i 5 minutters tid.
– Tilsæt fløden og rør godt rundt. Lad retten simre på lavt blus til sovsen næsten har fået den ønskede konsistens. Jeg vil tro jeg lod det småsimre i ca. 30 minutter under jævnlig omrøring.
– Tilsæt peberfrugt og coctailpølser, og lad det simre med i ca. 5 minutter.
– Vend til sidst den kogte pasta ned i sovsen, og bland det godt sammen. Retten er nu klar til servering 🙂
– Da der er bacon i retten tilføjer det nok salt, i hvert fald til vores smag. Men smag selv lige sovsen til, og tilsæt lidt salt hvis du ønsker det.
Se kommentarer