Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Du skal bruge:

2 pakker pastella frisk pasta

½ liter fløde

250 g. champignon skåret i halve skiver

1 grøn peber skåret i små tern

1 pakke bacon i tern

250 g. kyllinge inderfilet skåret i små stykker

1 pakke cocktailpølser

1 rødløg skåret i halve ringe

Lidt fedtstof

 

 Sådan gør du:

– Baconen svitses i en en gryde, ikke så den bliver sprød, men så den bliver fast og lidt af fedtet er smeltet.

 – Lidt fedtstof tilsættes og kyllingen hældes i. Svits til kyllingen er hvid på alle sider, og tilsæt løg og champignon. Lad det svitse i 5 minutters tid.

 – Tilsæt fløden og rør godt rundt. Lad retten simre på lavt blus til sovsen næsten har fået den ønskede konsistens. Jeg vil tro jeg lod det småsimre i ca. 30 minutter under jævnlig omrøring.

 – Tilsæt peberfrugt og coctailpølser, og lad det simre med i ca. 5 minutter.

 – Vend til sidst den kogte pasta ned i sovsen, og bland det godt sammen. Retten er nu klar til servering 🙂

 – Da der er bacon i retten tilføjer det nok salt, i hvert fald til vores smag. Men smag selv lige sovsen til, og tilsæt lidt salt hvis du ønsker det.