Du skal bruge:
1 skiveskåret løg
2 hakkede hvidløg
1 glas champignon, gem vædden
175 gr. bacontern
1/2 liter madlavningsfløde
8-10 friske store basilikumblade, grofthakkede
ca. 8 halverede cherrytomater
Tilbehør: Frisk pasta
Sådan gør du:
parmasanost til topping
Fremgangsmåde flødesovs til pasta:
Svits hvidløg, løg og champignon på en pande.
Tilsæt bacon og brun videre. Baconen må ikke blive for mørk. Rør i maden hele tiden.
Tilsæt 1/2 liter madlavningsfløde og de grofthakkede friske basilikumblade, smag til med peber. Det er sandsynligvis ikke nødvendigt med salt, da der er bacon i.
Lad det hele koge nogen minutter ved ikke for stærk varme.
Synes du, at sovsen er for cremet, kan du tilsætte en LILLE SMULE af vandet fra champignonerne
Tilsæt til sidst de halverede cherrytomater.
Se kommentarer