Du skal bruge:
500 g oksetern af god kvalitet
300 g løg
2 fed hvidløg
200 g gulerod
1 dåse hakkede tomater
1 rød peber
500 g kartoffel
smør/margarine
1-2 okseboullion tern
1 spsk paprika
6 dl vand = 2 x opfyld i den tomme dåse
evt 2 lauerberblade
salt og peber
Sådan gør du:
Kødet brunes i smørret, og tages op af gryden igen.
Hakkede løg og hvidløg svitses i fedtstoffet fra kødet.
Kødet kommes tilbage i gryden sammen med løg, tomater, gulerødder i skiver, vand, boullion tern og paprika og lauerberblade.
Koger 1 time eller mere.
Kartofler og rød peber i tern kommes i gryden, og det hele koger videre til kartoflerne er møre.
Suppler evt med lidt mere vand, hvis du synes. Smages til med salt og peber.
Skriv et svar