Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

pastaret

(2-3 pers)

Du skal bruge:

1 rødløg, skåret i smalle både

2 fed hvidløg, knust og finthakket

2½ dl piskefløde

2 tsk. frisk timian

250 g champignon, skåret i skiver

2 håndfulde frisk spinat

fintrevet skal af 1 økologisk saft

saft af ½ citron

salt, friskkværnet peber

olivenolie til stegning

frisk pappardelle

Servering:

parmasanost, friskrevet

lidt frisk timian

Såsan gør du:

Varm lidt olie op på en pande og kom rødløg på, lad dem stege til de bliver bløde, men uden at de tager farve. Tilsæt champignon og lad dem stege med, til væden fra dem er kogt ind. Hæld fløde ved, sammen med citronskal, -saft, timian, salt og friskkværnet peber. Lad det koge ind, til fløden bliver ca. halveret og tykkere. Tilsæt den friske, godt skyllede spinat og lad det varme med til det er faldet sammen. Smag til. Vend friskkogt pappardelle i og vend det godt rundt, så saucen hænger ved pastaen. Server rygende varm med lidt friskrevet parmesan og frisk timian.

 

Read more: http://www.newyorkerbyheart.com/2013/04/frisk-pasta-a-la-newyorkerbyheart.html#ixzz2RrFBaZB1