(2-3 pers)
Du skal bruge:
1 rødløg, skåret i smalle både
2 fed hvidløg, knust og finthakket
2½ dl piskefløde
2 tsk. frisk timian
250 g champignon, skåret i skiver
2 håndfulde frisk spinat
fintrevet skal af 1 økologisk saft
saft af ½ citron
salt, friskkværnet peber
olivenolie til stegning
frisk pappardelle
Servering:
parmasanost, friskrevet
lidt frisk timian
Såsan gør du:
Varm lidt olie op på en pande og kom rødløg på, lad dem stege til de bliver bløde, men uden at de tager farve. Tilsæt champignon og lad dem stege med, til væden fra dem er kogt ind. Hæld fløde ved, sammen med citronskal, -saft, timian, salt og friskkværnet peber. Lad det koge ind, til fløden bliver ca. halveret og tykkere. Tilsæt den friske, godt skyllede spinat og lad det varme med til det er faldet sammen. Smag til. Vend friskkogt pappardelle i og vend det godt rundt, så saucen hænger ved pastaen. Server rygende varm med lidt friskrevet parmesan og frisk timian.
Read more: http://www.newyorkerbyheart.com/2013/04/frisk-pasta-a-la-newyorkerbyheart.html#ixzz2RrFBaZB1
Se kommentarer