(4 pers)
Det skal du bruge:
3 spsk Olie eller margarine
3 mellemstore løg
600 g faste kartofler i 1½ cm tykke skiver
500 skinkesmåkød
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 rød peberfrugt i tynde strimler
1 fennikel i ½ cm tynde strimler
salt og peber
5oo g champignon i 1 cm tykke skiver
1 dåse hakkede tomater
2 spsk persille finthakket
2 spsk basilikum finthakket
1 svine bouillon
Sådan gør du:
Varm olie eller margarine på en pande, og svits kødet heri. Tag det op i en skål.
kom evt lidt mere fedtstof på panden og svits løgene til de bliver klare (på svag varme)
Så tilsætter du kartofler, hvidløg, peberfrugt og fennikel.
Krydr let med salt, og steg grøntsagerne et øjeblik under omrøring.
Tilsæt kødet, champignon og tomater. Krydr igen med salt, peber. basilikum, persille og bouillon.
Bland det hele godt.
Tilsæt evt lidt vantSå lader du kartoffelretten simre under låg i 1 time (svag varme)
Smag til med salt og peber.
Skriv et svar