Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

jordskokkesuppe

(4pers)

Det skal du bruge:

300 g jordskokker (skrællet vægt)

200 løg (pillet vægt)

250 g kartofler (skrællet vægt)

2 spsk olivenolie

2 fed hvidløg

8 dl vank

2 hønsebouillon

1 tsk muskat

2,5 dl piskefløde

 

2 spsk citronsaft

groft salt

peber

Pynt:  200 g bacon i fine tern

Sådan gør du:

Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove stykker.

Pil løg og hvidløg og skær i tern

Rist grøntsagerne i olivenolie i en gryde og tilsæt hønse bouillon og vand.

Lad det simre i 20 min og tilsæt fløde og reven muskat.

Lad det simre yderligere 5 min til alt er mørt.

Blend suppen med en stavblender, og smag til med slt, peber og citronsaft.

Bacon ristes sprødt på en pande og tages op i en lille skål.

Anret jordskokke suppen rygende varm i dybe tallerkner og drys bacon på toppen.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.