Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Denne kan bruges enten som dessert med softice som tilbehør, eller som kage til kaffen med creme fraiche

Du skal bruge:

 600 æbler skåret i både

1 tsk kanel

Smulderdej:

100 g hvedemel

100 g marcipan , groftrevet

100 g brun farin

100 g grofthakke mandler

75 havregryn

130 sukker

150 g koldt smør i tern

1 tsk vaniljesukker

En knivspids salt

 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 175 g varmluft

smør et ildfast fad med smør

Vask æblerne, fjern kærnehus og skær æblerne i tynde både, tilsæt kanel og vend kanel og æbler godt sammen og læg dem i en  smurt ildfast fad 

Smulderdej: 

I en stor skål blandes havregryn, smør i tern, hvedemel, marcipan, sukker, brun farin, vaniljesukker, salt og de, grofthakkede mandler, brug hænderne til at blande godt sammen

fordel smulderdejen over æblerne

Bag i ovnen i ca 25-30 min (dejen skal være gylden)

Nyd kagen lun, evt med creme fraiche tilsat lidt vaniljesukker, eller en skefuld vanilje softice

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *