(20-24 stk)
Du skal bruge:
Ingredienser
50 g blødt smør
150 g sukker
1 æg str. M/L
125 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon vaniljesukker
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ¼ dl mælk
250 g jordbær i små tern
Topping
200 g flormelis
80 g blødt smør i tern
125 g flødeost (fx Philadelphia eller mascarpone)
3 digestive kiks
250 g jordbær i skiver
Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.
Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn. Sigt mel, vaniljesukker og bagepulver i æggemassen og rør det i sammen med mælken. Fyld muffins formene halvt op med dej og drys jordbærternene ned oven i dejen.
Bag kagerne i 20-25 minutter.
Afkøl kagerne på en bagerist.
Creamcheese frosting: Pisk flormelis, smør og flødeost sammen med en håndmixer. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frostingen.
Smør kagerne med creamcheese frosting, drys med knuste digestive kiks og pynt med jordbærskiver.
Skriv et svar