Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

tvebak kage

  • 400 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 250 g bagemargarine
  • 100 g sukker
  • 1 nip salt
  • 5 æggeblommer
  • 500 g flourmelis
  • 5 æggehvider
  • mandelssens
  • 20-23 tvebakker

Fremgangsmåde:

  1. “Grunddej”Ælt mel, bagpulver, margarine,salt, sukkker og æggeblommer
  2. Pisk hviderne.
  3. “Fyld” Bland de piskede hvider med flourmelis, mandleessenes og de knuste tvebakker.
  4. Læg et lag af “grundejen” i en smurt form
  5. Dernæst lægger du et lag “fyld”, et lag “grunddej” og øverst et lag “fyld”
  6. Bages ved 170 grader i  ca. 30 min

Mums… det er en god kage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *