(4 pers)
Du skal bruge:
Lidt olivenolie
800-1000 g torskefiletet
15-20 cherry tomater eller faste kryddertomater
25 friske basilikum blade
2-3 fed hvidløg
salt
2 stk frisk mozzarella á 125 g
½ dl friskrevet parmesan
Olivenolie
Sådan gør du:
Dryp lidt god olivenolie i et ovnfast fad og læg torskefileterne deri. Drys filleterne med lidt salt. Halver (evt i kvarte) tomaterne og læg dem henover fisken. Drys med lidt mere salt. Pres hvidløg ud over retten.
Skær de to mozzarellaer i tynde skiver og fordel dem i et lag hen over retten. Riv den friske parmesan over til sidst.
Stænk med lidt god olivenolie og sæt fadet i ovnen i ca. 15-20 min. ved 200 grader
Server med ris/grøn salat dyppet med balsamico og et godt brød.
Skriv et svar