Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Fyldte pandekager

(4 pers)

Du skal bruge:

Dej:
3 dl mel
1 knsp salt
2 æg
1 æggeblomme
2½ dl mælk
1 dl dansk vand
margarine/olie til stegning
Fyld:
1 grøn peber i små tern
1 rød peberfrugt i små tern
2 løg hakket fint
3 syltede agurker hakket fint
500 g hakket oksekød
1 spsk paprika
3 dråber tabasco
3 spsk tomapure
eventuel. cayennepeber
peber
salt
margarine til stegning
Sauce:
2 æg
250 ml fløde
100 g reven ost

 Sådan gør du:

1. bland salt, hele æg og æggeblommer i melet. Pisk derefter mælk og dansk vand i og lad dejen hvile i 20 min. bag 8-10 pandekager af dejen.
2. saucen laves af diverse ingredienser og stilles køligt
3.tænd ovnen på ca. 180 grader
4.Kødet brunes. løg,agurker, peberfrugter kommes i og steges med. Resten tilsættes og steges færdigt.
5.beklæd en bradepande med bagepapir
6.pandekagerne fyldes og lægges i bradepande og saucen fordeles over dem.
7. bag pandekagerne i ovnen i ca. 15 min

Tips:

Det er nemmest at hakke peberfrugterne, løgene og de syltede agurker på en gang med en håndblender. Cayennepeber kan undværes, men giver lige et ekstra pift.

Server med en lækker blandet salat med feta/salatost og creme fraiche dressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *