(4 pers)
Du skal bruge:
|
Sådan gør du:
1. bland salt, hele æg og æggeblommer i melet. Pisk derefter mælk og dansk vand i og lad dejen hvile i 20 min. bag 8-10 pandekager af dejen.
2. saucen laves af diverse ingredienser og stilles køligt
3.tænd ovnen på ca. 180 grader
4.Kødet brunes. løg,agurker, peberfrugter kommes i og steges med. Resten tilsættes og steges færdigt.
5.beklæd en bradepande med bagepapir
6.pandekagerne fyldes og lægges i bradepande og saucen fordeles over dem.
7. bag pandekagerne i ovnen i ca. 15 min
Tips:
Det er nemmest at hakke peberfrugterne, løgene og de syltede agurker på en gang med en håndblender. Cayennepeber kan undværes, men giver lige et ekstra pift.
Server med en lækker blandet salat med feta/salatost og creme fraiche dressing
Skriv et svar