(6 pers)
Du skal bruge:
- 4 stk rispapir
- 2 stk andebryst
- 2 stk kyllingebryst
- 8 store salatblade, fx iceberg eller hovedsalat
- 1 agurk
- 1 blød avocado
- 1 spsk creme fraiche
- saften fra ½ citron
- goma dressing og soja (valgfrit)
Sådan gør du:
- Steg kyllingebryst og andebryst på en pande og lad dem køle af på et spækbræt. Når de er kolde nok, skæres de i tynde skiver.
- Skyl salatbladene og skær dem ud i store stykker med en bredde på cirka 6 cm. Skær agurken ud i lange strimler (julienne).
- Mos avocadoen i en lille skål og rør creme fraiche og citronsaft i.
- Læg det første stykke rispapir i blød i en stor skål i cirka 2 minutter, til rispapiret er blødt og gummiagtigt. Dryp det af og læg det på et spækbræt. Placer først salatblade, så kød, så agurk og til sidst avocadomos på rispapiret.
- Rul rispapiret så stramt som muligt omkring fyldet, så fyldet dækkes af salatbladene. Skær forsigtigt rullen ud i stykker på 2-3 cm. Gentag processen for det resterende rispapir.
- Serveres med goma sauce (sesamsauce) og soja.
Skriv et svar