Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Du skal bruge:

2 stk kyllingebryst, filet                                                                                                                                                                                                                      

2 stk porrer                                                                                                                                                                                                                                          

 1 stk Peberfrugt, rød og gul                                                                                                                                                                                                                

1 stk Chilli                                                                                                                                                                                                                                        

2,5 dl Madlavningsfløde 18%                                                                                                                                                                                                        

2 tsk Sambal oelek (chilli)                                                                                                                                                                                                                

1 spsk Hvedemel 

 

Sådan gør du:

en meget smagfuld ret, der kan gøres mere eller mindre stærk ved hjælp af chili og sambal oelek. Hvis du vælger at bruge den foreslåede mængde, får du en ret med bid i.

  • Kyllingestykkerne klargøres og krydres med friskkværnet peber og steges på panden.
  • Chili stykket (medium stærk) finthakkes, porrer og rød peber grov hakkes.
  • Svitses på panden i lidt olie når kyllingestykkerne er færdig stegte.
  • Melet drysses over grønsagerne lige før fløden og sambal oelek også hældes på panden.
  • Lad det få et opkog og læg kyllingestykkerne på panden.

Kan serveres med pasta, ris eller kartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *