Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

pizzabund20140316_174808

(1-2 personer):

Pizzabund:

1 blomkålshovede på ca 350 g

2 æg

1 kop mozzarella ost  (ca 80 g, evt levevis) (eller en halv kop  ost og  en halv kop hytteost)

1/2 fintskårett rødløg

1/2 tsk fennikel (jeg bruger hvidløg)

1 tsk oregano

2 tsk persille eller purløg

Lidt salt og peber

 

Pizzafyld:

Feks.:

Pizzasauce

Skinkestrimler

Pepperoni

Grønt peberfrugt

Ost (revet eller frisk mozzerela)

Oregano

Kalkunbacon

Jalapeno

Rucola salat

(Put på hvad du synes)

 

Sådan gør du:

Blomkålen deles i buketter og blendes til “gryn”.

Læg blomkåls-smuldret på et (rent!) viskestykke (lidt af gangen) og fold det stramt sammen til en bold og vrid/knug væden ud af det.

Alle ingredienserne til bunden blandes og bredes ud på bagepapir på en bageplade (ca 1 cm tyk). (spray en anelse olie på papiret)

Bunden bages i en varm oven ved 230 gr. varmluft i ca. 12 min (12-15 min hvis du fordobler opskriften, eller hvis den er tyk) eller til den har fået lidt farve (Den kan godt blive lidt mørk i kanten, men fortvivl ej)

Tag bunden ud og kom pizzafyldet på bunden,  og bag pizzaen kort til osten er smeltet. (200 gr. alm ovn i ca 10 min) og drys godt med oregano over.

Der er under 300 kcl i denne pizza (hvis du bruger kalkunbacon, og undgår pølser og pepperoni)

Der er ca. 1000-1200 kcl i en alm købe pizza

En kommentar til Blomkåls Pizza

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.