(4 pers
Du skal bruge:
-
8 stk Osso buco
salt og peber
hvedemel til panering
4 spsk. olivenolie
2 løg
2 stængler bladselleri
2 gulerødder
½ tsk. revet citronskal
1 ltr. kalve el. oksebouillon
1 fed hvidløg
persille
3 dl. hvidvin
Sådan gør du:
klip senen på kanten af kødet for hver 4 centimeter.
paner Ossobuco skiverne med mel og krydr med salt og peber. Opvarm olien i en gryde, brun skiverne på begge sider tag dem op og sæt dem til side. Svits løg, bladselleri, gulerødder til de får lidt farve.
Læg kødet tilbage, tilsæt citronskal, vin og bouillon og bring det langsom i kog.
Lad det simre 2½ time under låg til kødet er mørt. Fjern låget efter 2 timer. Smag retten til og server med ris og evt. en blanding af finthakket citronskal og persille.
Skriv et svar