
3oo g skrællet Kartofler
300 g skællet Jordskokker
200 g skrællet løg
1 fed Hvidløg
½ bundt Forårsløg
2 Hønse boullion terning
8 dl Vand
¼ l Fløde
¼ tsk Revet Muskat nød
Salt og Peber
1 spsk Lime/Citron saft
Tilbehør: 200 g bacon i bitte små tern og Flutes
Alle grøntsager skæres i grove stykker, og svitses i en gryde i olie i ca 5-6 minutter (på lidt over middel varme) Tilsæt også salt og peber.
Tilsæt vand og boullion, og lad simre i 20 min.
Imens ristes bacon på en pande til det er helt sprødt.
Tilsæt fløde og revet muskat, og simre yderligere i 5 min.
Men en stavblender, blendes suppen grundigt, og smages til med salt og peber.
Server med ristet bacon på toppen samt flutes.
Server med ristet bacon på toppen samt flutes.

