Du skal bruge:
2 Æg
2,5 dl Sukker
110 g smør
1 dl fløde
3 dl mel
2 tsk bagepulver
3 æbler
1 pk Vaillecreme (ca 3 dl)
2-3 spsk kanel-sukker
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til æggesnaps
Smelt derefter 110 gr smør
Hæld fløden i det smeltede smør, og varm op til kogepunkter, og tag gryden af varmen
Hæld den varme blanding i æggesnapsen, og pisk lidt
Tilsæt derefter mel blandet med bagepulver, og rør det godt sammen
Beklæd en form med bagepapir (25 x 25)
Hæld derefter dejen op i formen
Skræl æblerne, skær dem i både og fjern kærnehuset
Læg æblerne i dejen på rad og række med 2 cm mellerum
Lav en vanillecreme eller brug en pose pulver som skal blandes om med mælk
Fordel vanillecremen over æble-dejen
Strø et lag kanel-sukker over
Bag i ovn ved 165 grader i ca 40 min.
Server med en kugle vanilleis til, eller softice eller cremefraiche
Skriv et svar