Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

æblekage2 æblekage1

Du skal bruge:

2 Æg

2,5 dl Sukker

110 g smør

1 dl fløde

3 dl mel

2 tsk bagepulver

3 æbler

1 pk Vaillecreme (ca 3 dl)

2-3 spsk kanel-sukker

 

 Sådan gør du:

Pisk æg og sukker til æggesnaps

Smelt derefter 110 gr smør

Hæld fløden i det smeltede smør, og varm op til kogepunkter, og tag gryden af varmen

Hæld den varme blanding i æggesnapsen, og pisk lidt

Tilsæt derefter mel blandet med bagepulver, og rør det godt sammen

Beklæd en form med bagepapir (25 x 25)

Hæld derefter dejen op i formen

Skræl æblerne, skær dem i både og fjern kærnehuset

Læg æblerne i dejen på rad og række med 2 cm mellerum

Lav en vanillecreme eller brug en pose pulver som skal blandes om med mælk

Fordel vanillecremen over æble-dejen

Strø et lag kanel-sukker over

Bag i ovn ved 165 grader i ca 40 min.

Server med en kugle vanilleis til, eller softice eller cremefraiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *