Verdens bedste brownies
Mængde: Bageform på 26×18 cm
Du skal bruge:
- 100 g smør
- 2 æg
- 3 dl sukker
- 1½ dl hvedemel
- 4 spsk kakao
- 1½ tsk vaniljesukker
- 1 knivspids salt
- 100 g hasselnødder (valgfrit)
Sådan gør du:
- Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis disse skal i.
- Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen. Rør mel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål.
- Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen. Hæld det smeltede smør i og rør godt rundt.
- Smør en bageform og drys rasp i – tøm resterne ud. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt). Drys hakkede hasselnødder over (valgfrit).
- Bag brownien ved 175 grader i cirka 30 minutter – pas endelig på, at den ikke får for meget! Den er færdig når en strikkepind der stikkes i kagen, stadig har lidt dej klæbende til sig.
- Lad kagen køle helt af i formen, før der skæres af den.
– See more at: http://www.bageglad.dk/verdens-bedste-brownies/#sthash.6XvNyb9q.dpuf
Skriv et svar