Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

blog grøntsagslasagne

4 pers.

Du skal bruge: 

 

2 hakkede løg

2 fed hvidløg

1 spsk Flydende fedtstof

200 g revede gulerødder

1 rød peberfrugt i tern

250 g champingon

1 dåse drænede kidneybønner

 

6 soltørrede tomater

1 pk Knorr Fuldkornslasagne

3 dl mælk

6 dl vand

100 g feta eller salattern

 

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 200°C.

Svits løg i Flydende fedtstof til de er klare.

Tilføj hvidløg, revet gulerod, peberfrugt og champingon og svits til grønsagerne er møre.

Tilsæt drænede bønner og hakkede soltørrede tomater.

Kom sauce mix, mælk og vand i gryden og lad det simre under omrøring ca. 3 minutter.

Smør et lasagnefad og byg lasagnen op i lag. Start og slut med sauce.

Bag den i ovnen 30 minutter.

Smuldr feta eller salattern over lasagnen og gratiner den 5 minutter i ovnen.

Lad den hvile 5 minutter inden servering.

 

Du kan vælge andre grønsager… hvad du bedst kan lide… Aubergine, champignon, porre m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.