Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

pasta med hvidvin

(3-4 pers)

Du skal bruge:

200 g skinke i tern

2,5 dl piskefløde

150 g bacon i små stykker

2 porrer i tynde skiver (eller ærter)

1 løg

2 tsk paprika

en halv – tre kvart liter sød hvidvin

250 g frisk båndpasta

 

Sådan gør du:

Løg og bacon svitses i margarine ved svag varme (ca 10 min, til de er klare – de må ikke tage farve)

Hvidvin tilsættes.  skru op for varmen og kog til hvidvinen er reduceret (kogt ind) med 75 %

Tilsæt porre, fløde og skinke, og kog med i 5 min.

Smag til med salt og peber og paprika

(Tilsæt evt lidt jævning)

Frisk pasta skæres i mindre stykker og  koges efter anvisning på pakken.

Kom pastaen i flødesovsen og server med revet ost (en god parmesan er at foretrække) og flutes